wpid-Photo-Feb-16-2012-559-PM

ZODIAC: Cum iti dai seama ca se JOACA cu inima ta, in functie de zodia lui

Chiar daca tu esti indragostita pana peste cap, este posibil ca barbatul dupa care ti s-au aprins calcaiele sa se joace numai cu inima ta. Afla cum poti sa-ti dai seama ca nu are intentii serioase, in functie de zodia lui.

Berbec: Daca se joaca cu inima ta si nu are intentii serioase, nativul din berbec va fi alaturi de tine numai cand are ceva de castigat. Iar daca sexul este ceea ce vrea mai mult de la tine, cu siguranta va fi complet absent dupa. Si pentru ca ii place sa se laude, este posibil ca si prietenii lui sa afle de aventurile voastre din pat.

A PACATUIT sau nu Brenciu la propria nunta? Preotii EXPLICA de ce artistul a FUGIT prin ALTAR

A PACATUIT sau nu Brenciu la propria nunta? Preotii EXPLICA de ce artistul a FUGIT prin ALTAR


Iesirea prin altar de la propria cununie religioasa nu a fost taxata de preoti, din contra, a fost binecuvantata… "Sigur, a invocat un alt motiv pentru a putea iesi pe acolo din biserica", a declarat, pentru "ring", un preot care a dorit sa isi pastreze anonimatul.


Și-a dorit o ceremonie secreta, dar totuși a reusit sa atraga atenția asupra lui. "In altar pot intra barbatii, dar doar cu conditia sa nu treaca prin fata Sfintei Mese. Pe acolo, doar preotii pot trece, dar si ei doar imbracati pentru slujba. Sigur nu le-a spus fetelor bisericesti ca vrea sa fuga de presa, ci poate a mers in altar ca sa-si ia certificatul de casatorie. Daca a fost, intr-adevar, ca sa fuga de reprezentantii mass-mediei, nu a fost frumos", ne-a mai spus preotul.
Isi atrage ghinionul daca urca pe scena la nunta lui
Un alt preot de langa Brasov e de parere ca intrarea lui Brenciu in altar e de bun augur daca preotul i-a permis. "In niciun caz nu a intrat pe usile imparatesti. Pe acolo intra doar preotii. De obicei, barbatul intra in altar doar daca e chemat de preot fie sa ii citeasca o rugaciune, fie sa fie ajutat sa duca sau sa aduca ceva. In rest, nu prea e voie, dar, daca si-a dorit sa se ascunda de presa si a avut binecuvantare de la preot sa iasa pe acolo, nu e niciun pacat. In privinta cantatului la nunta, intr-adevar, se spune ca nu este bine sa canti pe scena la propria nunta ca aduce ghinion", ne-a spus un alt preot de langa Brasov.
Gigel Frone, surpriza lui Toni Grecu
Petrecerea a avut loc la restaurantul unui hotel luxos din Capitala si printre cei care au sustinut momentele artistice s-a aflat si Gigel Frone, care a cantat mai multe piese mexicane, el fiind surpriza pusa la cale de Toni Grecu. Printre invitatii la nunta s-au aflat si actorii din Serviciul Roman de Comedie, Jojo, Gina Pistol, Anca Rusu si sotul ei Stefan Lungu, Toni Grecu, cei din urma luand parte si la slujba religioasa.
"Nu am cerut-o in casatorie, ne-am inteles din priviri. Cand traiesti alaturi de trei fete, o iubita, o bona, o menajera si trei pisici, nu poti sa te simti decat fericit.", HORIA BRENCIU