Aboneaza-te la Newsletter
vampiri

Zece tipuri de VAMPIRI ENERGETICI si zece METODE de a ne apara de ei! FOTO

Vampirismul este o “boala” care afecteaza corpurile energetice umane. Fiecare dintre noi are in jurul sau un invelis energetic, menit sa ne protejeze impotriva atacurilor energetice din afara. Oamenii calmi si linistiti au un invelis energetic sanatos, in schimb daca sufletul este nelinistit, furios, invidios, invelisul energetic se subtiaza, lasand loc vampirilor energetici. Va prezentam mai jos cateva tipuri de vampiri energetici si cum ne putem apara de acestia:

loving divorce10. Vampirul conflictelor

In acest caz avem de-a face cu un vampir rafinat. In forma lui cea mai simpla el intra in conflict cu diferiti oameni secatuindu-i de energie. Forma periculoasa a acestor vampiri sociali este devastatoare cand genereaza conflicte intre oameni. El dezvolta strategii prin care reuseste sa puna doua persoane in conflict sau doua grupuri. Merge oarecum si dupa principiul dezbina si stapaneste. Pe parcurs va interveni discret in conflict, ajutand fiecare parte. Scopul lui nu este sa castige o anumita parte, ci sa genereze acel conflict imens care va reusi sa devasteze ambele parti. Uneori dupa ce a provocat conflictul incearca sa joace rolul salvatorului incercand sa medieze conflictul intre cele doua parti, cand de fapt scopul lui real este sa se asigure ca acel conflict va continua pana la final. Acesti vampri vor deveni mai puternici pe masura ce genereaza mai multe conflicte. Uneori generand un conflict urmaresc atingerea unui scop mai egoist pentru ei (acumulare materiala, avansare in cariera, etc).

A PACATUIT sau nu Brenciu la propria nunta? Preotii EXPLICA de ce artistul a FUGIT prin ALTAR

A PACATUIT sau nu Brenciu la propria nunta? Preotii EXPLICA de ce artistul a FUGIT prin ALTAR


Iesirea prin altar de la propria cununie religioasa nu a fost taxata de preoti, din contra, a fost binecuvantata… "Sigur, a invocat un alt motiv pentru a putea iesi pe acolo din biserica", a declarat, pentru "ring", un preot care a dorit sa isi pastreze anonimatul.


Și-a dorit o ceremonie secreta, dar totuși a reusit sa atraga atenția asupra lui. "In altar pot intra barbatii, dar doar cu conditia sa nu treaca prin fata Sfintei Mese. Pe acolo, doar preotii pot trece, dar si ei doar imbracati pentru slujba. Sigur nu le-a spus fetelor bisericesti ca vrea sa fuga de presa, ci poate a mers in altar ca sa-si ia certificatul de casatorie. Daca a fost, intr-adevar, ca sa fuga de reprezentantii mass-mediei, nu a fost frumos", ne-a mai spus preotul.
Isi atrage ghinionul daca urca pe scena la nunta lui
Un alt preot de langa Brasov e de parere ca intrarea lui Brenciu in altar e de bun augur daca preotul i-a permis. "In niciun caz nu a intrat pe usile imparatesti. Pe acolo intra doar preotii. De obicei, barbatul intra in altar doar daca e chemat de preot fie sa ii citeasca o rugaciune, fie sa fie ajutat sa duca sau sa aduca ceva. In rest, nu prea e voie, dar, daca si-a dorit sa se ascunda de presa si a avut binecuvantare de la preot sa iasa pe acolo, nu e niciun pacat. In privinta cantatului la nunta, intr-adevar, se spune ca nu este bine sa canti pe scena la propria nunta ca aduce ghinion", ne-a spus un alt preot de langa Brasov.
Gigel Frone, surpriza lui Toni Grecu
Petrecerea a avut loc la restaurantul unui hotel luxos din Capitala si printre cei care au sustinut momentele artistice s-a aflat si Gigel Frone, care a cantat mai multe piese mexicane, el fiind surpriza pusa la cale de Toni Grecu. Printre invitatii la nunta s-au aflat si actorii din Serviciul Roman de Comedie, Jojo, Gina Pistol, Anca Rusu si sotul ei Stefan Lungu, Toni Grecu, cei din urma luand parte si la slujba religioasa.
"Nu am cerut-o in casatorie, ne-am inteles din priviri. Cand traiesti alaturi de trei fete, o iubita, o bona, o menajera si trei pisici, nu poti sa te simti decat fericit.", HORIA BRENCIU