iisus minuni

Zece MINUNI savarsite de Iisus! FOTO

Cu toate ca si voi stiti cel putin una dintre aceste minuni savarsite de Iisus in scurta sa sedere pe Pamant, putini sunt cei care le stiu pe toate. Noi ne vom rezuma doar la zece, urmand ca voi sa completati, in sectiunea de comentarii, minunile pe care le stiti si care nu au aparut in aceasta lista. Ordinea este pur intamplatoare:

1Apa schimbata in vin la nunta din Cana10. Apa schimbata in vin la nunta din Cana

1. Si a treia zi s-a facut nunta in Cana Galileii; si mama lui Iisus era acolo.

2. Si a fost chemat si Iisus la nunta, precum si ucenicii Sai.

3. Si sfarsindu-se vinul, mama lui Iisus a zis catre El: “Nu mai au vin…”.

4. Si Iisus i-a zis: “Ce ne priveste, femeie, pe Mine si pe tine? Ceasul Meu inca n-a venit”.

5. Mama Sa le-a zis slujitorilor: “Orice va va spune El, faceti!”

6. Si erau acolo sase vase de piatra, puse pentru curatirea Iudeilor, care luau cate doua sau trei vedre.

7. Zisu-le-a Iisus: “Umpleti vasele cu apa!” Si le-au umplut pana sus.

8. Si le-a zis: “Scoateti acum si aduceti-i nunului!” Iar ei i-au dus.

9. Si dupa ce nunul a gustat apa care se facuse vin – si el nu stia de unde este, ci doar slujitorii care scosesera apa stiau – l-a chemat nunul pe mire

10. si i-a zis: “Orice om pune intai vinul cel bun si, cand se ametesc, pe cel mai slab; dar tu ai tinut vinul cel bun pana acum”.

11. Acest inceput al minunilor l-a facut Iisus in Cana Galileii si Si-a aratat slava Sa; si au crezut intr’Insul ucenicii Sai.

12. Dupa aceea S’a coborat in Capernaum, El, precum si mama Sa si fratii Sai si ucenicii Sai; si n’au ramas acolo multe zile.

13. Si Pastile Iudeilor erau aproape si Iisus S’a suit la Ierusalim.

14. Si a gasit sezand in templu pe cei ce vindeau boi si oi si porumbei si pe schimbatorii de bani.

15. Si facand un bici de streanguri, i-a scos pe toti afara din templu, si oile, si boii, iar schimbatorilor le-a varsat banii si le-a rasturnat mesele;

16. si celor care vindeau porumbei le-a zis: “Luati acestea de aici! Nu faceti casa Tatalui Meu casa de negutatorie!”

17. Si ucenicii Sai si-au adus aminte ca este scris: Ravna casei Tale m’a mancat.

18. Dar I-au raspuns Iudeii, zicand: “De vreme ce tu faci acestea, ce semn ne arati?”

19. Iisus le-a raspuns si le-a zis: “Daramati templul acesta si’n trei zile il voi ridica”.

20. Si au zis Iudeii: “In patruzeci si sase de ani s’a zidit templul acesta! Si tu il vei ridica in trei zile?…”.

21. Dar El le vorbea de templul trupului Sau.

22. Deci, cand a inviat din morti, ucenicii Sai si-au adus aminte ca El zisese aceasta si au crezut Scripturii si cuvantului pe care-l spusese Iisus.

23. Iar cand era in Ierusalim, la sarbatoarea Pastilor, multi au crezut intru numele Lui, vazand minunile pe care le facea.

24. Dar El, Iisus, nu se incredea in ei, pentru ca-i cunostea pe toti

25. si nu avea nevoie sa-i dea cineva marturie despre om, fiindca El Insusi cunostea ce era in om.

ARTICOLE IN TOP

URMARILE GRAVE ale DESPARTIRII: Luminita Anghel, probleme la DNA din cauza FOSTULUI ?

URMARILE GRAVE ale DESPARTIRII: Luminita Anghel, probleme la DNA din cauza FOSTULUI ?


Zvonurile potrivit carora a fost chemata la DNA pentru a da explicatii intr-un dosar in care este acuzata de evaziune fiscala si fals in inscrisuri nu s-au confirmat inca, dar ieri s-a vehiculat ca a fost chemata doar pentru a spune tot ce stie despre afacerile fostului iubit.


Se pare ca Bogdan Friedrich Steblea s-a aflat, inca de saptamana trecuta, in fata procurorilor anticoruptie, iar acum ar fi fost chemata si artista. Cei doi au avut o firma de organizari de spectacole, LA Entertainment SRL, la care au lucrat impreuna. In ciuda insistentelor, Luminita Anghel a refuzat sa comenteze pe marginea acestui subiect, dar am aflat ca ieri nu a fost sa dea vreo declaratie la sediul DNA. "In cursul zilei de azi (n.r. - ieri), Luminita Anghel nu a fost la nicio audiere", a declarat, pentru "ring", Livia Saplacan, purtator de cuvant DNA.
Datorii imense de pe urma fostului iubit
In perioada 2005-2010, Luminita Anghel a format un cuplu cu Bogdan Friedrich, cunoscut in lumea mondena sub numele de "Sanchi". In acest timp, a fost deseori vazut in cluburi cu alte femei, dar se pare ca artista i-a oferit libertatea pe care el si-a dorit-o. Mai mult, chiar daca "Sanchi" era implicat in mai multe afaceri in urma despartirii de artista, a lasat-o cu datorii imense. "Are credit la banca facut pentru el pe care nici nu cred ca il mai poate plati. Este imens. Trebuia sa returneze inca din 2010 suma de 100.000 de euro", ne-a declarat o sursa apropiata Luminitei Anghel.
Pe portalul instantelor de judecata, Bogdan Steblea apare ca fiind executat silit de diverse firme, dar si de persoane fizice, in repetate randuri.
38 de ani au trecut de cand Luminita Anghel a urcat prima data pe scena.

PLAN SECRET? Tratatul care l-ar SCAPA pe

PLAN SECRET? Tratatul care l-ar SCAPA pe "moldoveanul" Basescu de...RASPUNDERE PENALA


MARTURISIT de mai multe ori, dar reconfirmat recent, PLANUL LUI TRAIAN BASESCU de a capata cetatenia in Republica Moldova poate fi dus la indeplinire doar cu ajutorul presedintelui acestei tari. Pe de alta parte, surse din procuratura ne-au spus ca, daca va obtine cetatenia si se va stabili in tara vecina, in cazul in care ar avea probleme penale, el nu ar putea fi extradat. Aflati in continuare CE-L PROTEJEAZA PE BASESCU.


Sunt numeroase cazurile in care persoane care au comis infractiuni in Romania si se ascund in Republica Moldova sau invers nu pot fi extradate in tara unde au comis faptele si unde se desfasoara ancheta. Si asta pentru ca ii apara un Tratat de asistenta juridica.
”Voi depune cererea pentru dobandirea cetateniei Republicii Moldova"
Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-un interviu acordat postului national de televiziune Moldova 1, ca dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova va face o vizita de ramas bun la Chisinau, ocazie cu care va cere si cetatenia, el precizand ca este doar... un gest simbolic. Intrebat daca va cere cetatenia Republicii Moldova, asa cum a mai anuntat, de-a lungul timpului, presedintele a raspuns: "Categoric da, am si vorbit cu presedintele Timofti zilele trecute pe aceasta tema si am stabilit ca, dupa alegerile din Republica Moldova, voi face o vizita, ocazie cu care este si vizita de ramas bun, si voi depune cererea pentru dobandirea cetateniei Republicii Moldova". Cat despre semnificatia acestui viitor gest/demers, Traian Basescu a spus: "Un simbol si atat. Un gest simbolic, daca autoritatile din Republica Moldova vor dori sa o faca, pentru ca eu pot sa cer, dar trebuie sa mi-o si aprobe cineva, cetatenia".
”Criteriul pe baza de cetatenie este absolut”
Nimeni nu putea sa stie mai bine cum stau lucrurile cu extradarea infractorilor de pe cele doua maluri ale Prutului decat un procuror cu experienta care a avut astfel de cazuri in lucru si s-a lovit de implacabila ”litera a legii” dintr-un Tratat de asistenta judiciara - numit Tratatul intre Romania si R. Moldova privind asistenta judiciara in materie civila si penala, ratificat prin Legea 177/1997, publicat in M.O. 310/1311.1997 - semnat intre cele doua tari vecine. Sub protectia anonimatului (se intelege de ce), anchetatorul roman ne-a declarat: ”Un cetatean roman care isi obtine cetatenia moldoveneasca si ramane in R. Moldova nu mai poate fi extradat in romania, in varianta in care are probleme judiciare la noi in tara. Nici in varianta in care are dubla cetatenie (n.r.- romano-moldoveveasca) nu se mai poate obtine extradarea. Singurul document care prevede extradarea intre Romania si Republica Moldova este un tratat de asistenta judiciara in materie civila si penala din 1998, care, la art. 65, spune clar ca «tarile semnatare nu-si extradeaza propriii cetateni». Si punct. Nu exista nicio exceptie. Nici macar in cazul dublei cetatenii. Si noi avem probleme cu persoane cu dubla cetatenie care au savarsit fapte grave in Romania si, aflandu-se in Republica Moldova, nu pot fi extradate. Asa cum si ei au probleme cu cetateni de-ai lor care se afla pe teritoriul nostru si nu pot fi extradati. Mai sunt si alte cazuri in care se refuza extradarea, dar criteriul pe baza de cetatenie este absolut”. Exista o singura posibilitate de extradare a unei persoane care, cautata de autoritatile romane, se ascunde peste Prut: sa faca greseala sa paraseasca R. Moldova si sa ajunga intr-o tara cu care Romania are tratat de extradare.
Ce spune legea
Potrivit legii in vigoare din Republica Moldova, Traian Basescu nu ar putea obtine cetatenia decat in conditii exceptionale. Astfel, articolul 17 stabileste niste conditii foarte clare de obtinere a acestei calitati pe care, din cate stim, Basescu nu le indeplineste. Astfel, cetatenia Republicii Moldova se poate acorda, la cerere, strainului care “are sedere legala si continua pe teritoriul Republicii Moldova cel putin in ultimii 10 ani, este casatorit cu un cetatean al Republicii Moldova de cel putin 3 ani si are sedere legala si continua pe teritoriul Republicii Moldova in ultimii 3 ani (n.r. - cele doua conditii fiind cumulative) sau are sedere legala si continua pe teritoriul Republicii Moldova in ultimii 3 ani la parinti sau la copii (inclusiv infietori sau infiati) cetateni ai Republicii Moldova”. Dupa cum stim din declaratia sa de avere, presedintele nu are vreo proprietate in Republica Moldova.
Singura solutie: Decret prezidential
Basescu ar putea primi totusi cetatenia daca presedintele Republicii Moldova decide acest lucru. Astfel, in articolul 24 din Legea cetateniei a Republicii Moldova se stipuleaza: “In interesele republicii si in cazuri exceptionale, cetatenii alte state pot deveni si cetateni ai Republicii Moldova prin decret al presedintelui Republicii Moldova”.
Iși pregatește președintele Romaniei terenul pentru o candidatura la Chișinau?
Evident, au aparut tot felul de comentarii/analize cu privire la proiectul ”Basescu, un viitor basarabean” si, cum era si firesc, nu a lipsit nici ipoteza (cu semnul intrebarii, dr si al mirarii) ca Traian Basescu si-ar pregati... ”o candidatura la Chișinau”. Si, implicit, drumul spre o noua imunitate prezidentiala?!... Președintele Traian Basescu a declarat miercuri ca urmatorul mare proiect al Romaniei este unirea cu Moldova si, imediat, simpatizanții șefului statului au lansat scenariul cu Traian Basescu viitor candidat la Președinția Moldovei, care ar caștiga fara probleme alegerile, s-a comentat, intr-o analiza dcnews.ro, care a si pus intrebarea (mai mult sau mai putin retorica): ”Iși pregatește președintele Romaniei terenul pentru o candidatura la Chișinau?” Citat de acelasi site de stiri, politologul Andrei Țaranu, profesor la SNSPA, exclude varianta ca Traian Basescu sa candideze pentru Președinția Republicii Moldova, dar spune ca șeful statului a greșit anunțand ca urmatorul proiect al Romaniei este unirea cu Moldova. Profesorul Taranu a explicat: "Nu cred in scenariul cu Traian Basescu in lupta pentru Președinția Republicii Moldova. In primul rand ar trebui sa ne uitam și la legislația moldoveneasca. Domnia sa nu știu daca are cetațenie moldoveneasca, și chiar daca ar avea-o, nu cred ca ar fi așa de simplu sa obțina aceasta funcție. Din partea carui partid?". Sa fie doar barfe, doar speculatii? Si totusi... In cazul lui Traian Basescu, fara foc, NICIODATA NU A IESI FUM!...
“Am si vorbit cu presedintele Timofti zilele trecute pe aceasta tema si am stabilit ca, dupa alegerile din Republica Moldova, voi face o vizita […] si voi depune cerere pentru dobandirea cetateniei Republicii Moldova.”, Traian Basescu
”Tarile semnatare nu-si extradeaza propriii cetateni.”, Tratat de asistenta juridica intre Romania si R. Moldova