Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri
Bomba din farfurie care place tuturor romanilor, cartofii prajiti cu branza, este o combinatie dezastruoasa mai ales pentru inima.
- EFECTUL NOCIV AL CARTOFILOR PRAJITI AR PUTEA FI DOAR UN MIT? VEZI CE SPUN CELE MAI NOI STUDII!
- ZECE BENEFICII MIRACULOASE ALE CARTOFILOR PENTRU SANATATEA TA!
- METODA TRADITIONALA DE CURATAT CARTOFI! DUREAZA EXACT 50 DE SECUNDE! VIDEO
Stim deja ca prajelile nu sunt deloc sanatoase. Cartofii imbibati cu ulei nu sunt altceva decat boala curata. Consumati cel putin o data pe saptamana, cartofii prajiti duc la resterea colesterolului si implicit la blocarea arterelor, pot provoca diabet si boli ale inimii.
Atunci cand cartofii sunt consumati cu branza facem si mai mult rau organismului. Mai exact, asocierea grasimilor din ulei cu grasimile din branza fac din aceasta combinatie gustoasa un pericol si mai mare pentru organism.
Sursa: observator.tv