Acasă Politic BOMBA POLITICA DETONATA: TRAIAN BASESCU a batut palma cu VICTOR PONTA in...

BOMBA POLITICA DETONATA: TRAIAN BASESCU a batut palma cu VICTOR PONTA in TURUL II!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fostul consilier al presedintelui Traian Basescu si membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, Cristian Hrituca a detonat bomba politica in Romania, dezvaluind ca Basescu a batut palma cu Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Hrituc a dezvaluit ca PMP isi indeamna electoratul sa-l voteze pe Victor Viorel Ponta, contrar tuturor aparentelor si celor declarate de presedintele PMP, Elena Udrea.

“De ieri primesc telefoane de la diversi oameni din PMP. Desi saptamana trecuta se luase decizia politica de a merge in turul 2 pe ” vot anti Ponta”, acum, s-a schimbat schimbarea. Pmp isi va indemna electoratul prin retele sa adopte o “stare de neutralitate” . Blatul Ponta – Udrea isi va produce acum efectele. Tuturor celor din pmp care va mai pasa de tara si nu de interesul meschin al doammei, aveti posibilitatea sa iesiti din acest blat. Multi ati fost (am fost) naivi, dar acum aveti posibilitatea sa vedeti cu ochii vostri care a fost obiectivul real al acestei candidaturi”, scrie Cristian Hrituc pe Facebook.

Presedintele Traian Basescu a semnat, pe 8 septembrie, decretul de eliberare din functie din cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Cristian Hrituc.

BOMBA POLITICA DETONATA TRAIAN BASESCU a batut palma cu VICTOR PONTA in TURUL II!111

Sursa: mondonews.ro