Acasă Stirile zilei Justitia Liviu Luca a fost adus la DNA, fiind pus sub invinuire in...

Liviu Luca a fost adus la DNA, fiind pus sub invinuire in dosarul Realitatea Media!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Liviu Luca a declarat ca a fost adus de politisti la DNA, fiind pus sub invinuire in dosarul privind Realitatea Media, in care sunt cercetate 12 persoane, precum si firmele Realitatea Media, Strategies Research Investments si Rovigo.

El a precizat ca a fost citat o singura data sa se prezinte la DNA, insa le-a comunicat procurorilor ca nu poate veni intrucat atunci era plecat la Bruxelles.

Firmele Realitatea Media, Strategies Research Investments – detinuta de Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru – si Rovigo, fostul administrator judiciar al Realitatea Media, sunt urmarite penal in dosarul in care sunt invinuite si 12 persoane, anunta in 17 octombrie Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

DNA precizeaza ca a fost inceputa urmarirea penala fata de cele trei persoane juridice in dosarul privind activitatile infractionale desfasurate in cadrul procedurii de insolventa a SC Realitatea Media SA.

Astfel, SC Realitatea Media SA este urmarita penal pentru spalare de bani, avand in vedere ca, potrivit anchetatorilor, „exista date si indicii temeinice ca a fost finantata cu bani proveniti din evaziune fiscala, transferul banilor fiind realizat sub forma unor contracte de imprumut”.

Sursa: mediafax.ro