Acasă Life Monden Incepe al 14-lea sezon „Dansez pentru tine”! Vezi vedetele care concureaza!

Incepe al 14-lea sezon „Dansez pentru tine”! Vezi vedetele care concureaza!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Al 14-lea sezon „Dansez pentru tine” debuteaza vineri la Pro TV, ora 20.30, dansatorii repetand de zor pe platourile de la Buftea, sub indrumarea coregrafilor lor.

Telespectatorii ii urmaresc cum evolueaza de la o editie la alta si raman de multe ori cu rasuflarea taiata atunci cand vad cu cata gratie, curaj si siguranta reusesc sa realizeze anumite miscari si prize. In spatele performantei perechilor de la „Dansez pentru tine” stau insa ore intregi de munca si repetitii, sub atenta observatie a celor care le ghideaza lupta in pasi de dans: coregrafii Andra Gheorghe (Cocuta), Georgiana Caita (Caprioara), Doina Botis, Victoria Bucun (Vica), Bogdan Boanta, Daniel Dobre, Dragos Rosu (Istvan) si Lilian Caraus.

Caprioara, coregrafa echipei formate din Sorin Brotnei si Alexandra Popovici, crede ca seriozitatea este punctul forte al perechii antrenate de ea.

„Prefera sa repete intruna. Deocamdata nu a fost nevoie sa ii pedepsesc, dar in trecut, altor echipe le interziceam sa fumeze sau sa ia pauza”, povesteste Caprioara. Cele aproape sapte ore de repetitii zilnice se lasa uneori si cu metode inedite de a perfectiona anumite miscari, asa cum a facut si cu echipele precedente. „Ii mai lipeam cu spatele de diverse lucruri ca sa stea drepti”, mai dezvaluie coregrafa.

Cocuta stie si ea ca repetitia este mama invataturii, asa ca elevii ei, Elena Ionescu si Freek, isi petrec mai toata ziua in Buftea. Atunci cand nu le iese ceva, Cocuta ii pedepseste, cu si mai multe ore de munca.

„Cred ca repetitia este singura pedeapsa si le dau pauze foarte scurte. Pe Elena o mai pun sa faca abdomene si flotari. Freek este foarte dornic sa invete orice stil total strain lui si provocarile il ambitioneaza si mai tare”, spune Cocuta, cea care recunoaste ca echipa pe care o antreneaza este foarte muncitoare.

Doina Botis, coregrafa echipei formate din Ruby si Alexandru Ciobanu, mizeaza pe calm si apreciaza faptul ca amandoi sunt firi foarte tenace si sarguincioase.

„Amandoi sunt foarte hotarati sa faca lucrurile perfect. Alexandru este inca foarte timid, iar Claudia (Ruby) este foarte expansiva, in mod special din dorinta de a-l face pe el sa se relaxeze, sa se simta ca intre prieteni. Iar eu am calmul care este absolut necesar pentru a-i face sa digere si sa agreeze orice stil de dans”, a spus Doina.

Vica repeta alaturi de Dana Matei (Lockid) si Giani Kirita si 12 ore pe zi daca este nevoie. Nu crede in pedepse, tocmai pentru ca, asa cum a declarat Vica, „ceea ce face Giani acum e de pe alta planeta. Toata viata a fost pe un teren de fotbal, iar acum trebuie sa se transforme intr-un baiat gratios, rafinat, care danseaza vals. Ce este foarte important insa este faptul ca si Giani, si Falemi sunt obisnuiti cu disciplina”.

Si Lilian, coregraful echipei alcatuite din Falemi si Emanuela Mitrea, apreciaza ca fostul fotbalist se comporta ca un sportiv adevarat si este extrem de serios.

„Nu cred ca pe Falemi l-ar ajuta daca l-as pedepsi si l-as pune sa faca 100 de flotari sau 200 de genuflexiuni. Trebuie sa construim o atmosfera care sa ne ajute sa invatam cat mai mult”, spune Lilian.

„Vreau sa accentuez un lucru foarte important: Falemi e motivat sa creasca si sa invete, desi e un domeniu total nou pentru el”, spune Lilian.

Cunoscut pentru faptul ca este foarte dur la antrenamente, Bogdan Boanta marturiseste ca este din nou pe metereze.

„Deocamdata nu i-am pedepsit, sunt doar la capitolul urlete. Pana ne cunoastem, am lasat-o mai moale, dar mai apoi o sa intru foarte puternic in ei”, declara ferm Bogdan, care apreciaza ca Sore si Dark sunt foarte muncitori.

„Sunt doi oameni care pot sa exprime foarte mult si cred ca ii vor avantaja dansurile care implica sentimente puternice”, a mai precizat Bogdan.

Daniel Dobre, cel care antreneaza perechea formata din Ilinca Vandici si Razvan Marton, spune ca „sunt o echipa adevarata, se completeaza foarte bine”. Cei trei repeta minimum cinci ore zilnic, iar Daniel nu apeleaza la niciun fel de pedepse, ci doar la incurajari.

Si Istvan crede ca potrivirea dintre Dima si Iulia Clisu este un atu pentru echipa lui, iar coregraful apeleaza rar la pedepse pentru a-i motiva:

„Eu sunt destul de calm, le mai dau peste maini din cand in cand daca devin lenesi”, spune Istvan, cel care ii recompenseaza aducand la repetitii multa mancare. „Ii hranesc si ii vitaminizez”, a mai spus Istvan.

Sursa: mediafax.ro