Acasă Stirile zilei PROFETIA BIBLICA legata de SFARSITUL LUMII! Ce vom trai in VIITORUL apropiat?

PROFETIA BIBLICA legata de SFARSITUL LUMII! Ce vom trai in VIITORUL apropiat?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fiecare capitol din BIBLIE ne leaga de cate o PROFETIE despre sfarsitul lumii, dezvaluindu-ne despre ce se va intampla in viitorul apropiat, potrivit gotquestions.org.

Hristos ii va lua de pe pamant pe toti credinciosii care au experimentat nasterea din nou si care formeaza astfel Biserica (sfintii Noului Testament), eveniment care este cunoscut ca Rapirea (1 Tesaloniceni 4:13-18; 1 Corinteni 15:51). Acesti credinciosi vor fi fie rasplatiti pentru faptele lor bune si slujirea lor in ascultare de Dumnezeu atunci cand se vor afla inaintea Scaunului de Judecata al lui Hristos, fie vor pierde aceste rasplati (nu insa si viata vesnica) din cauza lipsei slujirii si a ascultarii (1 Corinteni 3:11-15; 2 Corinteni 5:10).

Antihrist (fiara) va veni cu putere si va semna o intelegere/legamant de pace cu Israel pentru sapte ani (Daniel 9:27). Aceasta perioada de sapte ani este cunoscuta ca perioada Necazului cel Mare. In timpul Necazului cel Mare, vor avea loc razboaie teribile, vor fi foamete, epidemii si dezastre naturale. Dumnezeu Isi va revarsa mania Sa impotriva pacatului, raului si ticalosiilor. In timpul Necazului cel Mare vor apare cei patru calareti din Apocalipsa, precum si cele sapte sigilii, trambita si judecatile potirelor.

La aproape jumatate din perioada acestor 7 ani, antihrist va rupe legamantul de pace cu Israel si va intoarce razboi acestuia. Antihrist va savarsi uraciunea pustiirii si isi va construi o imagine de sine caruia oamenii sa i se inchine in templu (Daniel 9:27; 2 Tesaloniceni 2:3-10).

La finele celor 7 ani ai Necazului cel Mare, antihrist va lansa un atac final asupra Ierusalimului, culminand cu batalia de la Armaghedon. Iisus Hristos se va intoarce, il va invinge pe antihrist si pe armatele sale si ii va arunca in lacul de foc (Apocalipsa 19:11-21). Hristos il va tine legat pe satan in abis timp de 1000 de ani, instaurand domnia Sa in imparatia de 1000 de ani pe pamant (Apocalipsa 20:1-6).

La finele celor 1000 de ani, satan va fi eliberat, invins din nou si apoi aruncat in lacul de foc (Apocalipsa 20:7-10). Dupa aceea, Hristos ii va judeca pe toti necredinciosii (Apocalipsa 20:10-15) inaintea Marelui Tron Alb de Judecata, aruncandu-i pe toti in lacul de foc. Apoi Hristos va crea un Cer Nou si un Pamant Nou – locuinta vesnica a credinciosilor. Nu vor mai exista pacate, intristare sau moarte. De asemenea, Noul Ierusalim va fi coborat din cer (Apocalipsa capitolele 21-22).