Acasă Life Bucurestenii sunt invitati la Festivalul Oktoberfest care va debuta cu o parada!

Bucurestenii sunt invitati la Festivalul Oktoberfest care va debuta cu o parada!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Bucurestenii sunt invitati la Fetivalul Oktoberfest care va debuta, joi, cu o parada in Capitala, intr-o atmosfera plina de voie buna, asezonata cu muzica, dans si jocuri cu premii, potrivit mediafax.ro.

Cu o vechime de cinci ani la Brasov, festivalul imbina sarbatoarea berii de toamna, specifica zonei Bavaria din Germania, cu maiestria berii romanesti.

Festivalul debuteaza joi cu Parada Oktoberfest prin oras, o invitatie la distractie pentru bucuresteni, urmata de festivitatea de deschidere. Cu aceasta ocazie, se va „da cep butoiului” de bere, gest simbolic ce anunta startul distractiei marca Oktoberfest.

Programul zilnic al festivalului include Micul Dejun Bavarez, cu specialitati germane si jocuri cu premii, reprezentatii ale baletului oficial Oktoberfest de la Opera din Brasov, precum si muzica bavareza, oferita de Orchestra Karpaten Band si de DJ Edelwiess.

Seara de seara, atmosfera de veselie este intretinuta de concerte, sustinute de Rocky 5 din Germania si de Trupa 6, o formatie de tineri talentati care dau glas imnului oficial Oktoberfest.

In plus, doamnele si domnisoarele sunt invitate sambata sa participe la Miss Oktoberfest. Amatorii de distractie au parte de provocari inedite cu premii atractive in zona de jocuri, deschisa joi si vineri, in intervalul 18.00 – 22.00, si sambata si duminica intre 16.00 si 21.00.

Festivalul Oktoberfest aduce la Bucuresti adevarata traditie bavareza a berii si reuneste sub acoperisul celui mai mare cort, instalat la Plaza Romania, toti pasionatii de bere buna.

Oktoberfest Bucuresti este organizat impreuna cu Ursus, in parteneriat cu Primaria Sectorulului 6, Centrul Cultural European, Clubul Economic German Brasov si Plaza Romania.