Acasă Cultura Cinemagia Filmul „Sta sa ploua cu chiftele 2”, pe primul loc in box...

Filmul „Sta sa ploua cu chiftele 2”, pe primul loc in box office-ul nord-american! Vezi topul! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Filmul de animatie „Sta sa ploua cu chiftele 2/ Cloudy with a Chance of Meatballs 2” a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, potrivit mediafax.ro.

Acest film de animatie, care prezinta aventurile inventatorului Flint Lockwood, a obtinut incasari de 35 milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii in cinematografele din Statele Unite ale Americii si Canada.

Filmul „Prisoners”, cu Hugh Jackman si Jake Gyllenhaal in rolurile principale, a pierdut pozitia de lider de saptamana trecuta si a coborat pe locul al doilea cu incasari de 11,3 milioane de dolari. Acest film spune povestea unui tata aflat in cautarea fiicei sale rapite si a prietenei acesteia si care incearca sa isi faca singur dreptate dupa ce politia nu reuseste sa le gaseasca pe cele doua fetite.

Lungmetrajul „Rush”, de Ron Howard, care prezinta rivalitatea legendara dintre pilotii de Formula 1 Niki Lauda si James Hunt, a urcat pe locul al treilea, cu incasari de 10,3 milioane de dolari.

„Baggage Claim”, o comedie romantica despre cautarea sufletului pereche, a debutat pe locul al patrulea, cu incasari de 9,3 milioane de dolari.

Comedia romantica „Don Jon”, care spune povestea unui tanar barbat obsedat de filme pornografice, a debutat pe locul al cincilea, cu incasari de 9 milioane de dolari. Filmul ii are in distributie pe Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson si Julianne Moore.

Filmul „Insidious: Chapter 2”, al doilea dintr-o franciza horror, in care Patrick Wilson joaca rolul unui tata de familie conectat cu lumea spiritelor, a coborat pe locul al saselea, cu incasari de 6,7 milioane de dolari.

Filmul „Malavita: O familie criminala/ The Family”, regizat de Luc Besson, a coborat un loc, pana pe pozitia a saptea cu incasari de 3,7 milioane de dolari. Avand o distributie in care stralucesc Robert De Niro, Michelle Pfeiffer si Tommy Lee Jones, acest film prezinta aventurile unui fost mafiot newyorkez, aflat sub protectia FBI, de a se integra intr-un mic sat din Normandia, alaturi de sotia sa.

Surpriza din box office-ul din aceasta toamna, comedia mexicana „Instructions not included” („No se aceptan devoluciones”, in versiunea originala) isi continua drumul spre succes, reusind sa se mentina in Top 10, pe pozitia a opta, cu incasari de 3,3 milioane de dolari. Aceasta comedie prezinta un playboy mexican care ajunge sa isi cunoasca fiica in circumstante neobisnuite.

Comedia „Noi suntem familia Miller/ We’re the Millers”, cu Jennifer Aniston, care joaca rolul unei dansatoare de striptease, o femeie cinica implicata intr-un caz de contrabanda cu canabis intre Mexic si Statele Unite, a coborat trei pozitii, pana pe locul al noualea in box office-ul nord-american, cu incasari de 2,9 milioane de dolari.

Filmul „The Butler”, regizat de Lee Daniels, in care actorul Forest Whitaker intruchipeaza un majordom care a avut sansa de a fi un martor privilegiat al vietii de la Casa Alba, incheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari incasari in cinematografele nord-americane, dupa ce a vandut bilete de 2,4 milioane de dolari.