Acasă Stirile zilei Marile puteri ale lumii dau semne ca pe 1 OCTOMBRIE 2013 va...

Marile puteri ale lumii dau semne ca pe 1 OCTOMBRIE 2013 va avea loc un DEZASTRU MONDIAL! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Marile puteri ale lumii dau semne ca se pregatesc de un dezastru mondial, FEMA – Agentia Nationala pentru Situatii de Urgenta din SUA comandand alimente in valoare de 14,2 milioane de dolari, fiind necesar sa fie livrate inainte de 1 octombrie 2013, potrivit antena3.ro.

Tot FEMA a ordonat si aducerea unei rezerve uriasa de apa plata, ce trebuie livrata tot inainte de 1 octombrie. Mai mult, in fiecare zi incepand cu data de 25 septembrie si pana pe 2 octombrie au loc verificari si testari ale sistemelor de comunicatii.

Pe plan militar nu va fi permisa nicio plecare pentru armata americana in intervalul 28 septembrie – 5 noiembrie, iar unitatile Garzii Nationale trebuie sa isi termine trainingul in domeniul „controlul revoltelor” pana pe 30 septembrie 2013, ultima zi inainte de data de 1 octombrie.

Pe de alta parte, in Rusia se intampla lucruri asemanatoare. Ministerul de Interne din Rusia isi pregateste oamenii pentru a „manageria situatia in cazul unui dezastru major”.

Mai mult, intre SUA si Rusia a fost semnat un acord mutual prin care ambele parti se angajau sa faca „schimb de experti in cazul unor dezastre de amploare”.

Unii vorbesc de efectele cometei ISON asupra Terrei. In orice situatie, ramane sa vedem ce se va intampla.